neděle 19. července 2009

První Reload brzy

Členové redakce se již dohodli na obsahu článků prvního čísla Reloadu, a tak Vás jako šéfredaktor o některých z nich informuji. Upozorňuji ovšem, že ve finální verzi se něco objevit nemusí. Znáte to - čas je metla lidstva.

Ale vraťme se k článkům. Zprvu bych chtěl upozornit na recenzi českého klenotu ArmA 2, kterou pro Vás splichtím já sám. S recenzemi to ovšem nebude dále žádná sláva - napsat bychom měli ještě Gothic 3: Forsaken Gods a rovněž něco z konzolí. Je holt okurková sezóna.

Z preview zle vypíchnout Assassins Creed 2, Just Cause 2, Risen a rovněž neméně zajímavé Call of Duty: Modern Warfare 2. Samozřejmě se dočkáte i obsáhlého tématu: Jan Bičan se pro Vás ponořil do světa Gothicu a přinese Gothic včera, dnes a zítra.

Vedle toho očekávejte ještě tradiční rubriky. Je nač se těšit, milí čtenáři. Vycházíme zhruba v půlce srpna. Konkrétnější zatím být nemohu...


Roman Bičan,
šéfredaktor

14 komentářů:

Adam Homola řekl(a)...

Hm, to vypadá zajímavě a sem zvědavý na první číslo. Hlavně aby vám to vydrželo, ne jako nám s Kulturou Kriplů ve formě PDF časopisu :)

Roman Bičan řekl(a)...

Děkujeme za ohlas! Je dobré vědět, že již máme čtenáře, ačkoliv jsme ještě nevydali ani jedno číslo :-). Zájem nám nepochybně vydrží, pokud se najde dostatek věrných čtenářů. Magazín je pro ně životně důležitý...

PDF časopis Kultury Kriplů jsem ještě neviděl. Asi to brzy napravím :-)

Anonymní řekl(a)...

Nevim, jestli se lidem bude chctít stahovat něco v elektronické podobě, natož v otravném PDF. Na druhou stranu do PDA bych to nacpat mohl a při troše trpelivosti to ani nepřevádět do rozumnějšího formátu :)

Roman Bičan řekl(a)...

Ritsuka: Nechtěl se nám dělat další online magazín, když je jich tolik. Myslíme, že PDF formát by mohl zaujmout více. Ale díky za komentář, já sám vlastním mobil, v němž PDF otevřu. Ale všechno raději na počítači... :)

Pavel Válek řekl(a)...

vzhledem k tomu, že už není nutné PDF stahovat do počítače, ale že se vám otevře přímo v prohlížeči mi nepřipadá náš výběr nějak zbytečně složitý

Anonymní řekl(a)...

No, jsem osoba čtivá a knih nenasytná. Zkoušel jsem číst na laptopu a není to to nejpohodlnější. A když už stáhnu celý PDF časopis, tak ho přeci přečtu celý, když už ho teda mám :) . Doufám, že se Reload uchytí, je příjemné něco číst třeba v metru, kde se na internet dostanu s obtížemi.

montana řekl(a)...

Skoda, ze se nejspis budete drzet te defaultni sablony pocitacovyho platku...
Koho dneska zajima hromada preview? :)

Unknown řekl(a)...

montana: od toho tu má být Excalibur, ne?

Roman Bičan řekl(a)...

Montana: Uz snad neni nic, co bychom mohli prinest noveho a pritom upoutat :). A myslime si, ze existuji lide, kteri by clanky o ocekavanych hrach cetli :)

Jan Bičan řekl(a)...

Ja jsem toho nazoru, ze ackoliv budeme do Realodu psat porad klasicke clanky do klasickych rubrik, tak prineseme i par zajimavych a novych veci... Vsak uvidite sami a ostatne i vy nam muzete napsat, co byste v casopisu uvitali za clanky ci rubriky...

Robotron řekl(a)...

No nevim nevim. Pozadovat od autoru velkou profesionalitu, nedat jim ani korunu a v podstate je navadet, aby hry recenzovali z warezu... No na druhou stranu, lidi jsou vselijaci, treba budou chtit psat dobri autori, tak drzim palce :)

Honza řekl(a)...

Přeji hodně zdaru, určitě Vám dám šanci :)

Roman Bičan řekl(a)...

Robotron: Zase tak velkou profesionalitu nepozadujeme. Staci rozhled a byt slohove vyse. Nemusi se jednat o naproste skvosty. Ohledne toho warezu, ja sam hry kupuju, takze ode me z warezu pravdepodobne nic nebude...

Unknown řekl(a)...

Jsem zvědavý a těším se, vypadá to zajímavě. Tak aby vám to vydrželo! Ale určitě máte větší šanci, než Excalibur :)